| Sign In | Join Free | My wpc-board.com |
|
Brand Name : LINKWIN
Model Number : LT03
Certification : CE
Place of Origin : CHINA
MOQ : 100pcs
Price : USD8/PC to USD012/PC
Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability : 10000pcs per month
Delivery Time : 10 working day
Packaging Details : 500pcs in a carton
Type : GPS Tracker
Placement : PORTABLE
OS : APP, PC
Combination : Reversing Aid, Other
Connection : Built-in WiFi
Warranty : 1 Year
Personal real time mini gps tracker magnetic micro tracking device child vehicle tracking locator , people GPS tracker
Briefly introduction:
LT03 is a Tracker with WIFI+GPS+Beidou+LBS, With GPRS network with rechargeable battary,it is widely used in people tracking,car,goods,pets and so on
Product speciality:
| Location tracking | Security guard against theft |
| Intelligent power saving | No connection |
| WIFI, GPS, BDS, LBS mulriple mode | Circularly charging |
Product funtion:
| Intelligent positioning | Low electricity remind |
| Vibration alarm | Audio recording |
| The remote monitoring | Voice control callback |
| Product name | Tracking Locator |
| Mode no. | LT03 |
| Product size | 22x16x32mm |
| Battery | Polymer Lithium (320mAh) |
| SOS | Stand by |
| Recording range | 80m² |
| Usage | Remote recording,Voice recording,WIFI+LBS+AGPS Tracker,Vibration anti-theft alarm,SOS for help,Electric fence,Free installation |

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 10 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|
|
LT03 Personal Mini Anti Theft GPS Tracker For Person 320 MAh Battery Images |